Laat je inspireren tijdens de Dutch Design Week met Patient Experience design!

Array

Low Tech, High Touch Healthcare optimization with Patient Experience design!

Health Valley en VanBerlo nodigen je uit in Eindhoven voor een inspiratiesessie over zorginnovatie tijdens de Dutch Design Week. In dat kader brengen we ook een bezoek aan de Embassy of Health Tentoonstelling ‘Chronic Health: If not us then who’. Waar concepten over de zorg van de toekomst je aan het denken zetten over de innovatiekansen die dan spelen. Het event zal verder in gebruikersbehoeften duiken en bespreekt casussen uit de praktijk.

We nemen je mee in de aanpak van designers om te laten zien hoe zij nieuwe perspectieven creëren en tot effectievere oplossingen komen. Oplossingen waarbij gebruikersbehoeften en -wensen centraal staan, waardoor de implementatie meer kans van slagen heeft en meer impact zal maken bij de doelgroep.

Locatie: Innovation Powerhouse (Gebouw TR)
Wie: VanBerlo & Health Valley
Adres: Zwaanstraat 31A, 5651 CA Eindhoven
Tijd: 16.00-20.30 (inclusief borrel)

 

Programma

16.00 uur: Ontvangst en registratie

16.30 uur: Rondleiding over Embassy of Health Tentoonstelling ‘Chronic Health: If not us then who’
De Embassy of Health laat met deze tentoonstelling zien hoe we gezamenlijk de zorg vormgeven. Hoe zorgproducten of -services niet op zichzelf staan, maar interacteren binnen een complexe zorgomgeving. Om hieraan vorm te geven, is empathie nodig. Om niet alleen te ontwerpen voor elkaar, maar zeker ook met elkaar. De tentoonstelling dompelt jou als bezoeker onder in een interactieve omgeving, om je te laten beleven wat de rol van design voor de zorg is en kan zijn: zowel nu, als in de nabije en verre toekomst.

17.30 uur: Introductie VanBerlo en Health Valley

17.45 uur: Innovatief denken in de zorg
| Design Thinking in de Zorg: praktijkcase CIALE project |
Door Victor Haze, Health Valley

| Verrassende kansen zien volgens de 10 Type of Innovation methode |
Door Han Toebast, VanBerlo

| Identificeren van succesfactoren in de zorg aan de hand van een praktijkcase |
Door Vincent Laagland, VanBerlo
Door Sabine Mulder & Jorte Nijboer, MedValue

18.45 uur: Rondvraag en discussie

19.00 uur: Borrel en Buffet
Geniet van een lekker buffet en praat na met de overige deelnemers!

Direct aanmelden
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen