Marijke van Putten treedt toe tot RvC van Domus Magnus

0
453

Marijke van Putten, lid van de raad van bestuur GGZ Noord-Holland-Noord, is per 20 november 2018?toegetreden tot de raad van commissarissen van?woonzorgorganisatie Domus?Magnus. Met deze aanstelling breidt de raad van commissarissen uit op voordracht van de centrale cliëntenraad van Domus Magnus.

Marijke van Putten is sinds 2003 werkzaam bij GGZ Noord-Holland-Noord, aanvankelijk als directeur behandelzaken, later als directeur innovatie. Sinds 2012 is zij lid van de raad van bestuur GGZ Noord-Holland-Noord. Na een uitgebreide selectie heeft de centrale cliëntenraad van Domus Magnus besloten dat Marijke van Putten namens de bewoners het woord zal voeren op het hoogste niveau in de organisatie.

Raad van Commissarissen

Naast Marijke van Putten bestaat de raad van commissarissen uit Ron?Icke,?voorzitter sinds 2011, en Albert Arp die in 2015 benoemd werd tot lid. Over haar keuze om toe te treden tot de raad van commissarissen: “De ambities van Domus Magnus om ervoor te zorgen dat ouderen kunnen blijven leven en wonen zoals ze gewend zijn, ook als zij veel zorg nodig hebben, sluit volledig aan bij mijn visie”, aldus Marijke van Putten.

Bron: Domus Magnus

Vorig artikelMensen langer zelfstandig met spraakgestuurde technologie
Volgend artikelOratie Hans Kroon: ambulantiseren vergt anders prioriteren
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.