Loek Winter legt raadslidmaatschap RVS neer

0
597

In de raadsvergadering van 6 december jl. heeft Loek Winter aangegeven terug te treden als lid van de RVS. Winter is oprichter van DC Klinieken. Hij was sinds 1 januari 2016 RVS-raadslid. Winter en was de laatste tijd negatief in het nieuws omdat hij mede-eigenaar was van de MC Groep. Twee ziekenhuizen van de MC Groep, het MC Slotervaart en MC IJsselmeerziekenhuizen, werden in oktober failliet verklaard.

Loek Winter trad per februari 2018 ook al terug als bestuurder van MC Groep en MC Slotervaart. Hij werd opgevolgd door Willem de Boer en Marja Sleeuwenhoek voor MC Groep en Willem de Boer en Mariska Tichem voor MC Slotervaart. Willem de Boer stopte in oktober 2018 als bestuurder van MC Groep en tradt ook terug als bestuurder van MC Slotervaart.

Vorig artikelEen herseninfarct: Opeens kun je niet meer lopen. Of praten.
Volgend artikelZes procent nooit op internet
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.