Rob Willemsen en Martijn Wiesenekker nieuwe toezichthouders Bartiméus

Array

Rob Willemsen en Martijn Wiesenekker zijn toegetreden tot de raad van toezicht van Bartiméus. Zij vervangen Jellie Tiemersma en Hans den Hollander die na hun tweede termijn aftreden. Het cliënten- en bedrijfsvoeringperspectief blijven zo goed geborgd binnen de raad van toezicht.

Cliëntenraad

Rob Willemsen is op voordracht van de cliëntenraad van Bartiméus benoemd in de raad van toezicht. Willemsen is Hoofd Research bij de Afdeling Klinische Genetica van Erasmus MC in Rotterdam. Hij is daarnaast onder meer lid van de adviesraad voor wetenschap en innovatie van Hersenstichting Nederland en lid van de raad van toezicht van Libra Revalidatie & Audiologie.  

Raad van Bestuur

Martijn Wiesenekker is lid van de raad van bestuur van het Diakonessenhuis Utrecht-Zeist-Doorn. Daarnaast is hij voorzitter van het Netwerk Utrecht Zorg Ouderen en bestuurslid Vereniging Medische Microbiologische Laboratoria. Wiesenekker wordt voorzitter van de auditcommissie van de raad van toezicht.

Bron: Bartiméus

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen