Website Patiënt Experts school gelanceerd

0
685

Patiënt Experts als een gelijkwaardige partner in de zorgsector aan tafel. Vandaag is de website gelanceerd. #Daarmee wil de stichting Ikone een eerste indruk geven van waar zij nu staan in de ontwikkeling van de school.

Ben je ook enthousiast of nieuwsgierig naar deze school waarin zij mensen met patiëntervaring binnen een jaaropleiding willen opleiden tot Patiënt Expert in zorginnovatie en transformatie? Heb je vragen, opmerkingen, wil je meehelpen, brainstormen, bemoedigen of bejubelen? Laat dan van je horen! Je mag ook altijd mailen via info@patientexpertiseschool.com

zorginnovatie#patiëntexpertise#cocreatie#PEXschool#patiëntexpertiseschool#healthinnovation

Vorig artikelAarzelende start griepepidemie in Nederland
Volgend artikelNederlandse vakantiegangers vaak onvoorbereid naar verre bestemming
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.