TV-programma ‘Heel Holland Zorgt’ terug bij SBS6.

Angela Groothuizen, Wolter Kroes, Evi Hanssen, Charly Luske, Jet van Nieuwkerk en Richard Groenendijk komen in actie voor de Week van Zorg en Welzijn.

Heel Holland Zorgt is het programma waarin bekende Nederlanders uit hun comfort-zone worden gehaald om volledig mee te draaien in een zorg- of welzijnsorganisatie. Zo hopen zij de wereld van zorg en welzijn op een toegankelijke en realistische manier te kunnen laten zien. Heel Holland Zorgt komt vanaf 2 maart terug bij SBS6 voor alweer een 5eseizoen. Heel Holland Zorgt is de aftrap naar de Week van Zorg en Welzijn van 11 tot en met 16 maart. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens die week hun deuren open om aan Nederland te laten zien hoe het er op de werkvloer aan toegaat en welke kansen er liggen.

Wekelijks TV-programma

In het wekelijkse tv-programma is het laatste nieuws te zien rond werken en leren in zorg en welzijn. ‘’Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe zwaar is het? En is het voor iedereen weggelegd?’’ zijn vragen waar je antwoord op kunt krijgen. De titel is te danken aan ruim een miljoen mensen die iedere dag in deze sector werken. Dit jaar gaanAngela Groothuizen, Wolter Kroes, Evi Hanssen, Charly Luske, Jet van Nieuwkerk en Richard Groenendijk op bezoek bij verschillende zorg- en welzijnsorganisaties om een kijkje te nemen en om te ervaren wat werken in deze sector inhoudt.

Week van Zorg en Welzijn

‘Heel Holland Zorgt’ is onderdeel van de Week van Zorg en Welzijn, georganiseerd door de veertien regionale werkgeversorganisaties die samenwerken in Stichting RegioPlus. Het tv-programma wordt onder andere mogelijk gemaakt doorDA drogisterijen, Jumbo Supermarkten en Allin1Mediaservice.

Heel Holland Zorgt

Van zaterdag 2 maart t/m 30 maart om 16:30 uur bij SBS6.

Bron: ICP

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen