Informatieavond voor patiënten met een hematologische-oncologische aandoening

Array

Op 9 april om 19.30 uur organiseert het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in samenwerking met Hematon een informatieavond voor patiënten met een hematologische aandoening, hun naasten en overige geïnteresseerden. Onder het motto ‘weten, delen en ontmoeten’ is tijdens deze avond naast medische informatie, ook de mogelijkheid tot het ontmoeten en spreken van lotgenoten.

Diagnose kanker

Het programma bevat diverse inleidingen. Dr. H.A.M. Sinnige, hematoloog in het JBZ gaat spreken over het thema ‘Van bloedprikken tot diagnose’ en van Mw. Van Geenen, Gezondheidszorgpsycholoog in het JBZ spreekt over ‘Psychologische veranderingen na de diagnose kanker’.

De avond begint om 19.30 en is naar verwachting rond 21.30 uur afgelopen. U bent welkom vanaf 19.00 uur. Aanmelden is verplicht en kunt u doen via: www.hematon.nl/agenda/denbosch

Locatie
Auditorium Jeroen Bosch Ziekenhuis

Henri Dunantstraat 1 – 5223 GZ ‘s-Hertogenbosch

Bron: JBZ

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen