Oogvoororen.nl als preferred supplier

Ledenvereniging Espria (bekend van Icare, Evean en Zorggroep Meander) kiest Oogvoororen.nl als preferred supplier

Espria Ledenvereniging, die nauw samenwerkt met Espria zorgonderdelen Icare, Evean en Zorggroep Meander, gaat per heden een samenwerking aan met Oogvoororen.nl voor hoorzorg aan huis. Leden die klachten hebben over hun gehoor of hoortoestel worden bemiddeld naar Oogvoororen.nl.

Ideale oplossing

Zo biedt Oogvoororen.nl de ideale oplossing als audicien aan huis voor mensen die geen hoorwinkel kunnen bezoeken en toch behoefte hebben aan een hooroplossing. Bij Oogvoororen.nl kunnen leden zelf bepalen hoe zij geholpen willen worden: in een hoorcentrum, thuis of op afstand.

Een goede match

De vereniging is er voor iedereen die hulp kan gebruiken om zichzelf beter te redden. Om de leden hierbij te ondersteunen biedt zij hen korting aan op diverse producten, zoals maaltijdservice, persoonsalarm en belastingservice. De ledenvereniging werkt enkel samen met partijen die voldoen aan een bepaalde mate van kwaliteit en service. Oogvoororen.nl biedt dat.

Espria Ledenvereniging zegt over Oogvoororen.nl dat ze aanvragen snel in behandeling nemen en dat leden goed en klantvriendelijk worden geholpen. Het feit dat zij hoorzorg aan huis leveren, is zeker van toegevoegde waarde. Leden ontvangen korting op onze hoorzorg en profiteren daarnaast van speciale ledenacties. Espria Ledenvereniging en Oogvoororen.nl is daarom een goede match.

Over Espria

Espria Ledenvereniging is onderdeel van zorgconcern Espria dat zorg biedt aan kwetsbare mensen. De verschillende zorgorganisaties in de Espria groep bieden verpleging, verzorging, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg jeugdgezondheidszorg, zorg aan mensen met verstandelijke beperking en zorg op afstand met behulp van technologie.

Bron: PR-abonnement (onderdeel van Van Diemen PR.)