Wil je helpen FTO-materialen nog beter te maken? Denk dan mee!

0
528
Office meeting

Wil je helpen FTO-materialen nog beter te maken? Het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM) is altijd op zoek naar manieren om het FTO-materiaal te innoveren. We oriënteren ons op vernieuwing door het toepassen van digitale en interactieve werkvormen. Tijdens een focusgroepbijeenkomst laten we verschillende digitale en interactieve werkvormen zien, die we vervolgens gezamenlijk bespreken. Hiervoor zijn we op zoek naar huisartsen en apothekers van FTO-groepen die hun mening en wensen over interactieve en digitale werkvormen in het FTO willen delen. Ook willen we graag weten welke praktische aspecten belangrijk zijn om deze werkvormen daadwerkelijk toe te kunnen passen in het FTO.

Digitale en interactieve werkvormen FTO


Wil je meedenken over digitale en interactieve werkvormen voor het FTO? Heb je ideeën om het FTO-werkmaterialen te verbeteren met digitale en interactieve werkmaterialen? Meld je dan nu aan voor één van de focusgroepbijeenkomst door een e-mail te sturen naar f.sutton@medicijngebruik.nl.


 
Voor wie?


Deze focusgroepbijeenkomst is bedoeld voor huisartsen en apothekers die zijn aangesloten bij een FTO-groep. Het FTO-niveau is hierbij niet relevant.


 
Wanneer?

  • Donderdag 18 april van 13.30 tot 15.00 uur
  • Vrijdag 19 april van 13.30 tot 15.00 uur

Mocht je niet beschikbaar zijn op een van deze datums, dan houden we graag een telefonisch interview. We kunnen jouw input dan ook meenemen in het onderzoek.

De focusgroepbijeenkomst neemt anderhalf uur in beslag en wordt bij het IVM in Utrecht (Churchilllaan 11) gehouden. Deelnemers ontvangen een reiskostenvergoeding.
 
Ben je als FTO-groep geïnteresseerd om mee te denken? Dan bestaat de mogelijkheid voor het organiseren van een focusgroepbijeenkomst in april op locatie. Meld je FTO-groep aan via f.sutton@medicijngebruik.nl

Bron: IVM