Wil je helpen FTO-materialen nog beter te maken? Denk dan mee!

Array

Wil je helpen FTO-materialen nog beter te maken? Het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM) is altijd op zoek naar manieren om het FTO-materiaal te innoveren. We oriënteren ons op vernieuwing door het toepassen van digitale en interactieve werkvormen. Tijdens een focusgroepbijeenkomst laten we verschillende digitale en interactieve werkvormen zien, die we vervolgens gezamenlijk bespreken. Hiervoor zijn we op zoek naar huisartsen en apothekers van FTO-groepen die hun mening en wensen over interactieve en digitale werkvormen in het FTO willen delen. Ook willen we graag weten welke praktische aspecten belangrijk zijn om deze werkvormen daadwerkelijk toe te kunnen passen in het FTO.

Digitale en interactieve werkvormen FTO


Wil je meedenken over digitale en interactieve werkvormen voor het FTO? Heb je ideeën om het FTO-werkmaterialen te verbeteren met digitale en interactieve werkmaterialen? Meld je dan nu aan voor één van de focusgroepbijeenkomst door een e-mail te sturen naar [email protected].


 
Voor wie?


Deze focusgroepbijeenkomst is bedoeld voor huisartsen en apothekers die zijn aangesloten bij een FTO-groep. Het FTO-niveau is hierbij niet relevant.


 
Wanneer?

  • Donderdag 18 april van 13.30 tot 15.00 uur
  • Vrijdag 19 april van 13.30 tot 15.00 uur

Mocht je niet beschikbaar zijn op een van deze datums, dan houden we graag een telefonisch interview. We kunnen jouw input dan ook meenemen in het onderzoek.

De focusgroepbijeenkomst neemt anderhalf uur in beslag en wordt bij het IVM in Utrecht (Churchilllaan 11) gehouden. Deelnemers ontvangen een reiskostenvergoeding.
 
Ben je als FTO-groep geïnteresseerd om mee te denken? Dan bestaat de mogelijkheid voor het organiseren van een focusgroepbijeenkomst in april op locatie. Meld je FTO-groep aan via [email protected]

Bron: IVM

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen