VZVZ benoemt nieuw lid in Raad van Toezicht

Array

De Algemene Vergadering van VZVZ heeft mevrouw Klaske de Jonge benoemd in de Raad van Toezicht .

Mevrouw Drs. K. de Jonge heeft een lange loopbaan in verschillende gezichtsbepalende functies in het internationale bedrijfsleven bekleed. Zij is met name gespecialiseerd in marketing en communicatie. Haar meest recente functie was Groepsdirecteur Public Affairs & Communications bij Coca Cola in Zwitserland.

Communicatie, marketing en Public Affairs

Mevrouw De Jonge legt zich nu toe op toezichthoudende functies. Momenteel is zij onder meer lid van de International Advisory Board Maastricht University School of Business and Economics. Haar primaire aandachtsgebied binnen de Raad van Toezicht van VZVZ betreft communicatie, marketing en Public Affairs.

Juiste patiëntenzorg

VZVZ verzorgt het beheer, de (door)ontwikkeling en de exploitatie van elektronische uitwisselingssystemen voor medische gegevens, met als doel dat zorgverleners op het juiste moment over de juiste informatie beschikken ten behoeve van de juiste patiëntenzorg.

Op het gebied van elektronische uitwisseling van medische gegevens staat de komende jaren veel te gebeuren. Vanuit haar coördinerende rol zal VZVZ bijdragen aan de door het Informatieberaad Zorg gewenste landelijke infrastructuur en het faciliteren van patiënten om online inzage in hun medische gegevens te krijgen.

VZVZ is een vereniging van koepelorganisaties in de gezondheidszorg.

Bron: VZVZ

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen