Bent u voorbereider en/of deelnemer aan een FTO?

0
662


Het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM) wil de FTO-werkmaterialen vernieuwen en nog beter laten aansluiten op de wensen van bestaande en nieuwe gebruikers. We houden daarom een enquête om de wensen en ideeën rondom FTO-werkmaterialen in kaart te brengen. Met deze informatie kunnen we de FTO-werkmaterialen ook in de toekomst goed laten aansluiten bij uw FTO.
 
IVM nodigt u uit om in de enquête uw mening te geven over welke innovaties u aanspreken en wat uw wensen zijn. Alvast bedankt voor uw tijd en medewerking.

https://surveys.enalyzer.com/survey/linkindex?pid=g5qupeg3

Vorig artikelOpnieuw positief financieel resultaat voor Spijkenisse Medisch Centrum
Volgend artikelToezicht IGJ blijft in beweging
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.