Succesvol 2018 voor Flevoziekenhuis

Array

Het Flevoziekenhuis kijkt terug op een hectisch, memorabel en succesvol 2018. Dat blijkt uit het bestuursverslag en de jaarrekening 2018 die per 1 juni zijn gepubliceerd. “We hebben in één keer de NIAZ-Qmentum accreditatie behaald, met vlag en wimpel. We hebben – met andere ziekenhuizen uit de regio – hulp kunnen bieden en patiënten goed kunnen opvangen na het faillissement van de MC IJsselmeerziekenhuizen. We hebben fors geïnvesteerd in innovatie zoals hypermoderne operatiekamers, nieuwe geavanceerde MRI- en CT scanners en in ICT. En last but not least, veel van onze mensen werken met plezier in het Flevoziekenhuis”, aldus Anita Arts, voorzitter van de raad van bestuur.



Positief resultaat en stijging omzet


Het Flevoziekenhuis sluit 2018 af met een positief resultaat van 3,1 miljoen euro. De omzet steeg met  6,8 miljoen euro naar bijna 190 miljoen euro. De kosten namen eveneens toe, onder meer door de inzet van extra personeel.

Het bestuursverslag en de jaarrekening 2018 zijn te vinden op de website van het Flevoziekenhuis.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen