Astrid Posthouwer nieuw lid Raad van Bestuur Meander Medisch Centrum

Array

De Raad van Toezicht van Meander Medisch Centrum heeft Astrid Posthouwer benoemd als lid van de Raad van Bestuur. Astrid Posthouwer (47) is momenteel divisiemanager Heelkundige Specialismen bij het UMC Utrecht en was voorheen werkzaam bij Ernst & Young, VisionClinics en Bergman Clinics.

Ruime ervaring

Ellen Peper, voorzitter Raad van Toezicht: “Meander wil voor patiënten, medewerkers en organisaties partner in gezondheid zijn. De ruime ervaring van Astrid in de zorg, haar kennis van de regio en persoonlijkheid sluiten heel goed aan bij de opgaven en ambities van Meander. We zien uit naar haar komst als lid van de Raad van Bestuur.”

Astrid Posthouwer zal op 15 oktober starten in haar nieuwe functie en vormt vanaf die datum samen met de huidige voorzitter Frank de Reij de Raad van Bestuur. Haar aandachtsgebieden zijn onder andere kwaliteitszorg, topklinische zorg en regionale samenwerking.

Bron: Meander

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen