Bernhoven is er voor de regio – Wordt u obligatiehouder?

Bernhoven is uw ziekenhuis; zorg dichtbij waar met grote betrokkenheid uit liefde voor mensen de allerbeste gezondheidszorg wordt gecreëerd. Niet alleen de mensen die in Bernhoven werken voelen zich bij hun ziekenhuis betrokken. Een ziekenhuis heeft ook voor de inwoners van de regio grote betekenis, het gaat over leven en dood. Een plaats waar belangrijke  gebeurtenissen in het leven plaatsvinden.

Vergroten van uw betrokkenheid

Om uw betrokkenheid tastbaar te maken, is het mogelijk om obligatiehouder te worden. De converteerbare obligatielening Bernhoven III kent een looptijd van negen jaar en u ontvangt hierop jaarlijks 4% rente. De minimale inleg is 500 euro. Op de obligatielening zit een conversieplicht. Dit betekent dat, zodra de wet het toelaat, uw inleg omgezet wordt in aandelen.

Daadwerkelijk mede-eigenaar

Als deelnemer dient u zich goed te realiseren dat u de inleg na conversie niet terugkrijgt, maar aandelen ontvangt. Hierdoor bent u daadwerkelijk mede-eigenaar van Bernhoven. Als de wet niet binnen negen jaar aangepast wordt, krijgt u aan het einde van de looptijd uw inleg uitbetaald.

Wilt u meer weten over wat dit precies betekent?

Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten! U bent van harte welkom op:

  • 3 en 12 september in restaurant Bernhoven, Nistelrodeseweg 10, Uden (aanvang 19.30 uur)

Algemeen directeur Geert van den Enden geeft u graag een uitgebreide toelichting. Kijk voor meer informatie op www.bernhoven.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de bijeenkomsten.

Bron: Bernhoven

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen