Informatieavond over artrose (slijtage) van de knie

0
799

Op dinsdag 3 september om 19.00 uur organiseert het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) een informatieavond over artrose van de knie, voor patiënten en andere belangstellenden. De toegang is gratis. Aanmelden is verplicht en kunt u doen via orthoinfoavond@jbz.nl.

Heeft u last van artrose (slijtage) van de knie? Of iemand in uw omgeving? Tijdens deze bijeenkomst geeft het team Orthopedie van het JBZ uitleg over wat artrose is, hoe zij te werk gaan en wat de behandelmogelijkheden zijn. Hierbij wordt vooral ingegaan op wat u zelf kunt doen om de klachten te verminderen of te voorkomen dat het erger wordt. 

Sprekers zijn: Orthopedisch chirurg drs. Judith Sprengers, Physician Assistant Ramon Roerdink en Wetenschapper dr. Babette van der Zwaard.

De informatieavond is in het Auditorium van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch. U bent welkom vanaf 18.30 uur.  Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje kennis te maken met de sprekers en de orthopeden.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Jij verdient zorg die bij je past, dichtbij en op jouw manier geboden. Samen bepalen we wat je nodig hebt en van wie, zodat jij zo lang mogelijk het leven kan leiden dat jij wilt. Wij zetten daarvoor al onze expertise in en zoeken de samenwerking. Bijvoorbeeld met je familie en vrienden, je huisarts, de gemeente en de thuiszorg. Daar staan wij voor als Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Gewoon, omdat jij ertoe doet

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (’s-Hertogenbosch) is een groot topklinisch ziekenhuis met ruim 630 bedden en ruim 4.000 medewerkers. De 260 medisch specialisten zijn binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis georganiseerd in de Bossche Specialisten Coöperatie (BSC). Het ziekenhuis verzorgt samen met de BSC de medisch-specialistische zorg in de regio ’s-Hertogenbosch en Bommelerwaard. Voor meer informatie www.jeroenboschziekenhuis.nl.

Bron: JBZ