Informatieavond over artrose (slijtage) van de knie

Array

Op dinsdag 3 september om 19.00 uur organiseert het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) een informatieavond over artrose van de knie, voor patiënten en andere belangstellenden. De toegang is gratis. Aanmelden is verplicht en kunt u doen via [email protected].

Heeft u last van artrose (slijtage) van de knie? Of iemand in uw omgeving? Tijdens deze bijeenkomst geeft het team Orthopedie van het JBZ uitleg over wat artrose is, hoe zij te werk gaan en wat de behandelmogelijkheden zijn. Hierbij wordt vooral ingegaan op wat u zelf kunt doen om de klachten te verminderen of te voorkomen dat het erger wordt. 

Sprekers zijn: Orthopedisch chirurg drs. Judith Sprengers, Physician Assistant Ramon Roerdink en Wetenschapper dr. Babette van der Zwaard.

De informatieavond is in het Auditorium van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch. U bent welkom vanaf 18.30 uur.  Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje kennis te maken met de sprekers en de orthopeden.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Jij verdient zorg die bij je past, dichtbij en op jouw manier geboden. Samen bepalen we wat je nodig hebt en van wie, zodat jij zo lang mogelijk het leven kan leiden dat jij wilt. Wij zetten daarvoor al onze expertise in en zoeken de samenwerking. Bijvoorbeeld met je familie en vrienden, je huisarts, de gemeente en de thuiszorg. Daar staan wij voor als Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Gewoon, omdat jij ertoe doet

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (’s-Hertogenbosch) is een groot topklinisch ziekenhuis met ruim 630 bedden en ruim 4.000 medewerkers. De 260 medisch specialisten zijn binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis georganiseerd in de Bossche Specialisten Coöperatie (BSC). Het ziekenhuis verzorgt samen met de BSC de medisch-specialistische zorg in de regio ’s-Hertogenbosch en Bommelerwaard. Voor meer informatie www.jeroenboschziekenhuis.nl.

Bron: JBZ

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen