Klinieken van Oogziekenhuis Zonnestraal gaan verder als Bergman Clinics | Ogen

Array

De negen klinieken van Oogziekenhuis Zonnestraal (Amersfoort, Amsterdam, Doetinchem, Emmeloord, Haarlem, Hilversum, Hoogeveen, Lelystad en Zaandam) gaan vanaf 1 juli 2019 verder onder de naam Bergman Clinics | Ogen. Bergman Clinics en Oogziekenhuis Zonnestraal zijn sinds januari 2019 gefuseerd. Deze fusie vond plaats tegen de achtergrond dat Nederlanders steeds bewuster kiezen, ook op medisch gebied. Voor zowel cliënten als zorgverzekeraars spelen aantoonbare kwaliteit van behandelingen, kostenbeheersing, korte wachttijden en de service die zij krijgen aangeboden een steeds belangrijkere rol.

De gezamenlijke focusklinieken van Bergman Clinics | Ogen zijn in staat hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven te bieden. Zij weten dit te combineren met een klantgerichte aanpak, waarbij service en cliëntbeleving en korte wachttijden heel belangrijk zijn.

Alex Rulo, medisch directeur Bergman Clinics | Ogen: “Samen vormen we nu de grootste aanbieder van medisch specialistische zorg voor ogen via focusklinieken. Met het samengaan van deze focusklinieken kunnen we nog beter inspelen op de vraag van cliënten naar kwalitatieve, cliënt-gerichte behandelingen van de ogen.

Vertrouwd

Bij Bergman Clinics | Ogen houden cliënten van Oogziekenhuis Zonnestraal hun eigen vertrouwde artsen op de bekende locaties met dezelfde kwaliteit van de behandelingen. De oud Zonnestraal-locaties van de klinieken van Bergman Clinics | Ogen zijn gevestigd in Amersfoort, Amsterdam, Doetinchem, Emmeloord, Haarlem, Hilversum, Hoogeveen, Lelystad en Zaandam.

Over Bergman Clinics:

Bergman Clinics is al bijna 30 jaar een van de meest vooraanstaande ketens van zelfstandige klinieken met meer dan 52 focusklinieken, verspreid over heel Nederland.
De focusklinieken richten zich op het aanbieden van hoogwaardige planbare medische zorg, waarbij de cliënt en de aandoening centraal staan. Door de focus op veelvoorkomende behandelingen is er door de medische teams veel kennis en expertise opgebouwd. Bergman Clinics is specialist voor veelvoorkomende behandelingen op het gebied van Bewegen, Ogen, Vrouw, Uiterlijk, Hart, Maag & Darm en Huid & Vaten.

Bergman Clinics heeft afspraken met alle zorgverzekeraars en het overgrote deel van de behandelingen wordt vergoed vanuit het basispakket. Jaarlijks ontvangt Bergman Clinics meer dan 275.000 cliënten.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen