St. Anna Ziekenhuis organiseert vierde Anna’s Online Vragenuurtje over spataderen

Array

Op woensdag 9 oktober om 19.30 uur organiseert het St. Anna Ziekenhuis voor de vierde keer Anna’s Online Vragenuurtje, met als onderwerp: spataderen. Chirurg Ernst Cancrinus en verpleegkundig specialist Jos Swinkels beantwoorden live in beeld alle vragen rondom het onderwerp spataderen.

Livestream

Kijkers kunnen tijdens de livestream, die te volgen is via website en Facebook, via WhatsApp vragen inzenden op nummer: 06 – 57 71 79 98. Bijvoorbeeld over vermoeidheids- en pijnklachten aan de benen, bij het vermoeden van spataderen of over de behandeling er van. Het stellen van een vraag is volledig anoniem. Het is ook mogelijk om vooraf vragen in te zenden via WhatsApp of via www.st-anna.nl/vragenuurtje.

Meer informatie en live meekijken

Ga voor meer informatie, het vooraf stellen van vragen, het deelnemen aan of het meekijken naar www.st-anna.nl/vragenuurtje. Op deze pagina zijn ook de vorige edities van het vragenuurtje terug te kijken.

Laagdrempelig contact

Anna’s Vragenuurtje is een laagdrempelige manier om mensen contact te laten leggen met specialisten van het St. Anna Ziekenhuis. Het vragenuurtje is niet bedoeld als een consult. Het is een aanvulling op bestaande vormen van voorlichting die het St. Anna Ziekenhuis aanbiedt.

Bron: St Anna Ziekenhuis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen