Je borstkanker is voorbij, maar waar blijft je herstel?

Array

Zo voorkom je dat je in een “zwart gat” terechtkomt. 

“Herstellen was af en toe een onbegrijpelijk proces. Achteraf gezien was het misschien nog wel zwaarder dan de operaties, bestralingen en chemo’s bij elkaar. Het duurde in ieder geval veel langer.”

Oktober. Borstkankermaand. Met dit jaar als thema ‘borstkanker heeft veel gezichten’. Een nog te vaak onderbelicht aspect is je leven ná de behandeling. Kracht na Kanker biedt een nieuw programma om je juist dan weer in balans te brengen: emotioneel, mentaal en fysiek.

 

Het zwarte gat



Tijdens het medische traject draait alles om jou: je wordt met zorg omringd en voelt je veilig. Daarna gaat iedereen al snel weer over tot de orde van de dag terwijl jij je meestal nog geen raad weet met jezelf, je lichaam en je leven. Het voor velen zeer herkenbare filmpje het zwarte gat illustreert goed hoe eenzaam en zwaar dat kan voelen. 



Kracht na kanker

Hoe bouw je jezelf en je leven weer op na deze zware klap voor je systeem? En hoe zorg je dat je écht herstelt en niet alleen probeert om krampachtig weer ‘de oude’ te worden? 

Je hoeft het écht niet alleen te doen: Kracht na Kanker is speciaal voor jou ontwikkeld. Samen brengen we in kaart wat jij nodig hebt om weer een stevige balans te vinden.

 

Emotioneel, mentaal en fysiek



Het bijzondere van de Kracht na Kanker-aanpak zit in het bekijken en behandelen van jou als geheel: 

Emotioneel – met de emotietherapeut verwerk en ontlaad je de vastgezette emoties rondom het ziekte- en herstelproces. 

Mentaal – met de mentale coach ga je jouw toekomst vormgeven waarin je vanuit je vrije zelf keuzes kunt maken.

Fysiek – de osteopaat brengt je lichaam tot rust, helpt het herstel van je energiesysteem en lost blokkades en pijn op. 


Ons team bestaat uit ervaren coaches & behandelaars. Ze hebben ervaring met kanker, gedegen specifieke kennis en begrip van kanker en het moeizame hersteltraject in al z’n aspecten.

Kun je hulp gebruiken? 

  • Snelle intake – binnen 3 dagen kun je terecht
  • Alles onder één dak – alle aspecten van je herstel in dezelfde, fijne omgeving
  • Persoonlijke aandacht: één contactpersoon die je het hele traject bijstaat
  • Klanttevredenheid: gemiddeld 8,2. 

Voor meer informatie of een gesprek over Kracht na Kanker kunt u natuurlijk contact met mij opnemen. Via dit e-mailadres of 06-20101410.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen