PhiLaLa’s Car-karaoke: welk muziektalent zit in de Kever?

Philadelphia: In PhiLaLa’s Car-karaoke vertellen bewoners waarom muziek zo belangrijk voor hen is

Iedereen spreekt de taal van muziek. Precies de reden waarom Philadelphia Zorg muziek zo belangrijk vindt in de dagelijkse zorg. Alleen kunnen de mensen die wij ondersteunen dat veel beter vertellen. Daarom zijn we gestart met PhiLaLa’s Car-karaoke! In 5 afleveringen vertellen de finalisten van ons muziekfeest vorig jaar waarom muziek zo belangrijk voor ze is.

Vijf muziektalenten, een Kever en een charmante chauffeur (muziekexpert Jonas Oomen) zijn komende periode te zien op onze social media-kanalen Facebook en LinkedIn. In aflevering 1 zingt Jonas samen met Johan lekker mee met Nederlandse knallers. En waarom lopen de tranen over Johans wangen?

Deelnemers PhiLaLa’s Car-karaoke:

  • Johan Peelen uit Doetinchem
  • Shristi Harkisoen uit Hilversum
  • Sebastiaan Verheij uit Zwolle
  • Bianca de Bruin uit Vlaardingen
  • Glenn Kors uit Nibbixwoud (Noord-Holland)

Muziekfeest: Voice of Philadelphia

Alle cliënten van Philadelphia konden begin vorig jaar een filmpje insturen waarin ze hun talent demonstreerden. Een professionele jury selecteerde, samen met de bezoekers van de website, per regio 5 muziektalenten die live mochten optreden op het muziekfeest in hun regio. Vlak voor de zomer vorig jaar streden de zeven regiowinnaars in de finale in de Flint in Amersfoort om de titel Philadelphia Muziektalent 2018. Marco de Hollander, de ‘vrolijkste volkszanger van Nederland’, presenteerde het programma en Frans Bauer trad op. Vijf finalisten doen nu mee aan PhiLaLa’s Car-karaoke.

PhiLaLa: de kracht van muziek

PhiLaLa heeft als doel muziek te integreren binnen Philadelphia. Medewerkers zetten muziek niet alleen áán, maar ook in om het beste uit cliënten en medewerkers halen. Sinds drie jaar zijn er in de regio’s 10 muziekexperts aan het werk die worden geholpen door een paar honderd muziekmotors; begeleiders die op de locaties écht aan de slag zijn met muziek. Muziekexperts weten alles over hoe je muziek op een passende manier kunt inzetten bij bewoners. 

Bron: Philadelphia Zorg

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen