Spreekuur voor patiënten met aambeien of andere ongemakken aan het zitvlak in Eindhoven

0
547

Vanaf maandag 11 november biedt het St. Anna Ziekenhuis om de week op maandagochtend een gespecialiseerd proctologie spreekuur aan op haar locatie in Eindhoven (Antoon Coolenlaan 1-03). U kunt op het spreekuur terecht als u last heeft van aambeien, fistels of andere anale ongemakken. Het grote voordeel van dit spreekuur is dat de diagnose en behandeling in bijna alle gevallen in één afspraak plaatsvinden. Dat scheelt u als patiënt tijd.

Eens per 2 weken kunt u op maandagochtend, tussen 8.30 uur en 12.00 uur, op het spreekuur terecht. Hiervoor heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts.

Direct behandeld

Tijdens ons proctologie spreekuur wordt u behandeld door één van onze proctologisch chirurgen. Dit is een arts die zich heeft gespecialiseerd in de behandeling van anale ongemakken. De arts heeft de beschikking over een zogenaamde poliklinische behandelkamer. Zodra duidelijk is wat de oorzaak van uw klachten is, kan de arts de behandeling of kleine ingreep uitvoeren. Na de behandeling of ingreep kunt u gewoon naar huis.

Klachten goed te verhelpen

De anale zone is een gevoelig gebied, waar zich diverse soorten klachten kunnen openbaren. Veel mensen schamen zich voor deze klachten, terwijl anale klachten juist zeer frequent voorkomen en ook goed te behandelen zijn.

Makkelijk parkeren

Het St. Anna Ziekenhuis locatie Eindhoven bevindt zich aan de Antoon Coolenlaan 1-03. Dit is naast Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. U kunt gratis en gemakkelijk parkeren op de grote parkeerplaats die vlak naast onze locatie ligt.

Naast het proctologie spreekuur in Eindhoven kunt u met anale klachten nog steeds terecht op het proctologie spreekuur op de polikliniek chirurgie van het St. Anna Ziekenhuis te Geldrop.

Bron: St. Anna Ziekenhuis