Paskal van Lomm wint Digital Transformers Awards 2019 met medisch platform Duxxie

Array

Paskal van Lomm, CEO van Duxxie, heeft gisteravond de prestigieuze award van de Digital Transformers Community in ontvangst genomen.  Hiermee is Paskal van Lomm dit jaar de beste digital change-maker van Nederland. Hij ontving de award voor zijn innovatieve app Duxxie die het voor zorgprofessionals mogelijk maakt om efficiënter en adequater te handelen. De Digital Transformer Awards wordt sinds 2015 uitgereikt aan personen die digitale voortouw nemen en zo andere bedrijven stimuleren om ook te innoveren.


Duxxie werd gekozen door een kritische vakjury bestaande uit: de winnaar van het afgelopen jaar, Hans Böhm van Beerwulf, Tjalling Smit, directeur Commercie & Ontwikkeling bij NS en Henk Volberda Professor of Strategic Management & Innovation UvA. Tot de genomineerden behoorden Vattenfall, Wolters Kluwer, Ahrend en de uiteindelijke winnaar Duxxie.


Winnaar Paskal van Lomm, Duxxie: “Deze award bewijst dat ik in 2016 het goede pad ben in geslagen en ik ben dan ook ontzettend trots dat ik deze award voor digitale transformatie in ontvangst mag nemen. Met Duxxie bieden we zorgprofessionals de kans om snel en adequaat te handelen doordat ze de mogelijkheid hebben om de juiste producten eenvoudig en snel te bestellen op hun smartphone. De award is een geweldige bevestiging en motivatie voor ons!”


Jurylid Henk Volberda, prof Strategic Management & Innovation (UvA): “We hebben er een aantal dagen langer over gedaan dan de bedoeling was , omdat het zo’n moeilijke keuze was. Om een transformer te zijn moet je een beetje durven de ‘clown uit te hangen’ en om te komen met bijna baldadige ideeën. Bij een transformatie moet je de bedrijfsstructuur omgooien of vanuit het niets een digitaal idee uit de grond stampen. Deze daadkracht vonden we helemaal terug in de business case van Duxxie.”


De overwinning van Paskal van Lomm toont aan hoe hard digitalisering in iedere sector van onze maatschappij nodig is voor een soepel verloop van de dagelijkse processen. In dit geval in de medische sector, waar zorgprofessionals nu makkelijker en sneller hun werk kunnen doen. 

Bron: Digital Transformers

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen