Dr. Casper van Koppenhagen nieuw lid Raad van Bestuur Basalt

Array

De Raad van Toezicht van Basalt is verheugd te melden dat Dr. Casper van Koppenhagen is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur bij Basalt. Van Koppenhagen is op dit moment werkzaam als revalidatiearts in het UMCU en start per 1 mei 2020 bij Basalt.  

Grootste revalidatiecentrum

Basalt is het grootste revalidatiecentrum van Nederland; jaarlijks revalideren er meer dan 12000 patiënten waarvan 3000 kinderen. Basalt vindt in van Koppenhagen een medicus die past binnen het besturingsprofiel: een tweehoofdige Raad van Bestuur bestaande uit Willem Wiegersma (voorzitter) als een bedrijfskundig bestuurder en een bestuurder met een medische achtergrond.

Ruime werkervaring

Casper van Koppenhagen heeft ruime werkervaring binnen verschillende instellingen in de zorg en werd in 2016 door de Vereniging van Revalidatieartsen verkozen tot docent van het jaar. Daarnaast zet hij zich in voor onderzoek in de revalidatiegeneeskunde. Hiermee past zijn profiel goed bij de ambities van Basalt; het leveren van excellente revalidatiegeneeskunde door samen te werken en continu te innoveren.

Bron: Basalt

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen