Informatiemarkt in ziekenhuis over MijnZR

Van 27 tot 30 januari is er een informatiemarkt in Ziekenhuis Rivierenland in Tiel over MijnZR. Bezoekers en patiënten kunnen zelf of met hulp inloggen in hun patiëntenportaal. Er is begeleiding aanwezig en medewerkers geven antwoord op alle vragen over MijnZR.

MijnZR

MijnZR is een beveiligde, persoonlijke, online omgeving voor patiënten van Ziekenhuis Rivierenland. Patiënten kunnen thuis via www.mijnzr.nl hun medische gegevens inzien en zelf een aantal zaken regelen. Steeds meer patiënten maken gebruik van dit patiëntenportaal. Bij het inloggen is DigiD met sms-functie nodig.

Op de informatiemarkt is op bepaalde tijden het Informatiepunt Digitale Overheid aanwezig met uitleg over digitale vaardigheden. Ook het Oranje Servicepunt is er met hulp bij lezen en schrijven. Op 29 januari sluit ook Zorg van Nu aan met informatie over e-health. U vindt de informatiemarkt in de hal bij de liften.

E-healthweek

De informatiemarkt valt in de landelijke e-healthweek. In deze week organiseren zorginstellingen allerlei activiteiten om mensen te laten kennismaken met digitale innovaties in de zorg. Bekijk hier het landelijke programma.

Fotobijschrift: Thuis inloggen in MijnZR, het portaal voor patiënten van Ziekenhuis Rivierenland, gaat veilig en makkelijk met DigiD

Bron: Ziekenhuis Rivierenland

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen