Avisi nieuwe partner van Health Valley

Het Arnhemse IT bedrijf Avisi, gaat een samenwerking aan met Health Valley. Door de samenwerking met Health Valley wil Avisi IT-oplossingen ontwikkelen voor digitale innovaties in de zorg die een cruciale rol spelen bij het verlenen van kwalitatief goede zorg die helemaal past in de huidige tijdgeest. Het uiteindelijke doel is samen met het netwerk impact te maken voor de gezondheid van nu en in de toekomst.


Van idee tot waardevolle software

Jan Bakker, directeur en mede-oprichter Avisi licht toe: “De missie van Avisi is om waarde toe te voegen aan organisaties en maatschappij. Daarbij ligt de focus op innovatie door middel van software en dat past uitstekend bij Health Valley.” Avisi heeft onder meer software ontwikkeld om digitale uitwisseling van medische gegevens tussen zorginstellingen mogelijk te maken.


Versterking netwerk door gezonde software

Koen van den Hurk, innovatiemanager bij Health Valley vertelt over de samenwerking met Avisi: “Software is overal, maar goede software kan nog wel een uitdaging zijn. Met Avisi als partner wordt het netwerk versterkt met een partij die zorg draagt voor gezonde software.”

Bron: Avisi

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen