Dennis Weening en Bella Hay presenteren Eerste Hulp bij Tattoo Disasters op Spike

Vanaf 16 maart, elke maandag om 21:30 uur op Spike

Tattoo DisastersUK komt naar Nederland en België! Na de succesvolle en schokkende seizoenen, volgt ViacomCBS zender Spike nu met haar eerste Nederlandstalige seizoen Eerste Hulp Bij Tattoo Disasters! Naast de gloednieuwe lokale versie van het programma, introduceert Spike ook haar nieuwste talent; Bella Hay, die samen met Dennis Weening de presentatie verzorgt. 


Bella Hay: “Als tattooliefhebber is het natuurlijk te gek om dit programma te presenteren en al helemaal met Dennis Weening! Ik verheug me nu al op de extreme transformaties!”

Dennis Weening:“Ik vind het heel erg tof om weer een nieuw tattooprogramma te mogen presenteren voor Spike en om dat samen te doen met Bella Hay. Het is vooral ook heel mooi om de verhalen te horen achter de “mislukte” tattoos en om de mensen die er al jaren mee lopen te kunnen helpen er vanaf te komen.”  

In Eerste Hulp bij Tattoo Disasters laten we zien dat van ieder stukje schaamtelijke inkt een echt kunstwerk te maken is. Vanuit hun passie voor tatoeages verslaan Dennis en Bella wekelijks de persoonlijke verhalen en begeleiden ze samen met drie gerenommeerde tattoo experts Robert AalbersHans Pasztjerik en Kristel Metde tattoobezitters bij de spannende en soms pijnlijke momenten. Ze zien alle verhalen voorbij komen in alle soorten en maten met alle één ding gemeen: de tattoobezitter schaamt zich ervoor en wil weer met trots rondlopen. Geen tatoeage is zo erg dat het niet meer te fixen is. De tatoeages kunnen uiteenlopen van een impulsieve jeugdzonde tot een dronkenmansactie of een tatoeage die het gewone leven behoorlijk in de weg zit.



Eerste Hulp Bij Tattoo Disasters is vanaf 16 maart elke maandag om 21.30 uur te zien op Spike. #EHBT


Eerste Hulp Bij Tattoo Disasters wordt geproduceerd door Fabiola.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen