BENU breidt campagne ‘Ieder mens, andere zorg’ uit

BENU vervolgt vanaf vandaag de landelijke merkcampagne ‘Ieder mens, andere zorg’. De campagne bestaat uit de tv commercial ‘Ieder mens, andere zorg’, maar wordt nu aangevuld met twee korte commercials (tag-ons) van de proposities BENU Afhaalservice en de BENU Medicijnscan.

Vergroten naamsbekendheid en versterken merkvoorkeur BENU

In het najaar van 2019 is de merkcampagne gelanceerd. Het leidde tot een hogere naamsbekendheid van 40%. Om dit effect vast te houden en verder te vergroten breidt BENU de campagne uit. Naast het vergroten van de naamsbekendheid wil BENU ook haar positie als zorgpartner van slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg benadrukken. Daarom zijn twee proposities toegevoegd als tag-ons. Met de BENU Afhaalservice kunnen consumenten medicijnen afhalen wanneer het hen uitkomt. Met de BENU Medicijnscan is iedereen altijd verzekerd van de juiste zorg.

In de online-campagne staat de dienstverlening van BENU Direct Hulpmiddelenzorg, onderdeel van BENU Nederland centraal. De dienstverlening bestaat uit het advies van de verpleegkundige, bezorging binnen 24 uur en het verzorgen van de declaratie.

Campagnemateriaal

De campagne bestaat uit een tv commercial, online video’s, advertenties en uitingen in de apotheek. De tv commercial met tag-ons is te zien op de zenders van RTL en NPO van 17 februari tot en met eind maart 2020. De campagne is ook zichtbaar op de websites van BENU, in de BENU Apotheken en met video’s en banners op YouTube, Facebook en Instagram.


Bron: BENU

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen