Winkeliers, neem deze voorzorgsmaatregelen vanwege het coronavirus COVID-19

Array

Veiligheid voor uw klanten en reputatie van uw bedrijf zijn belangrijk. Maak daarom keuzes in uw bedrijfsvoering ten behoeve van de gezondheid van uw klanten en medewerkers!

Ook u als winkelier kan een bijdrage leveren an het indammen van het coronavirus. Implementeer per direct deze voorzorgsmaatregelen in uw bedrijfsvoering.

  • Stoppen met het aanbieden van alle testers, hapjes en drankjes, kortom alles waar jij en of je klant met je handen aanzit!.
  • Reken bij voorkeur af contactloos betalen met smartwatch (kan zonder pincode)
  • Stop met de mogelijkheid dat klanten testers gebruiken tenzij medewerkers in de winkel alle flesjes regelmatig desinfecteren of dat uitsluitend medewerkers met wegwerphandschoenen de flesjes gebruiken
  • Dringend beroep op klanten om te pinnen bij het betalen. Als klanten echt niet kunnen pinnen of erop staan om contant te betalen aan de kassa, dan is het verzoek om het geld op de kassa te leggen en het eventuele wisselgeld ook weer van de toonbank af te pakken.
  • Geef geen handen
  • Vermijdt hand op hand contact! Leg contant geld eerst op de toonbank, maar ook het bonnetje niet direct in de hand geven.
  • Was regelmatig je handen
  • Reinig de pinautomaat, kassasysteem en de deurgrepen regelmatig met alcohol of een andere geschikt desinfectans
  • Verwijderen uit de winkel van alle testers van onder meer make-up en crèmes
  • RIVM adviseert ook om persoonlijk contact zo veel mogelijk te vermijden en om te voorkomen dat het coronavirus van de ene persoon op de andere kan worden overgedragen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen