Hersenontwikkeling van foetus tot volwassene

Array

De nieuwste wetenschappelijke inzichten

Dr. Marcia Goddard neemt je in  Brein in aanbouw  mee op een chronologische reis door het brein. Van baby tot basisschool, van puberbrein tot volwassen verstand; ons brein dragen we altijd met ons mee.  

De Nederlandse neurowetenschapper legt op humoristische en toegankelijke manier de wetenschap achter de ontwikkeling van ons brein uit. Voor het antwoord op vragen over hersenontwikkeling – bijvoorbeeld wordt mijn kind slimmer als het naar klassieke muziek luistert –, dook Marcia Goddard de wetenschap in.

Brein in aanbouw geeft je inzicht

Dit boek geeft je een inkijkje in de relatie tussen wat er gebeurt in de ontwikkelende hersenen en hoe zich dat vertaalt naar gedrag. Zeker in deze periode, waarin ouders hun kinderen 24/7 om zich heen hebben, geeft dit boek antwoord op de vragen waar ouders mee rondlopen.

Marcia is veelgevraagd spreker op het gebied van hersenontwikkeling en gedrag bij events, radio en televisie.

Laat je verrassen en verbazen door je eigen hersenen!

Brein in aanbouw | Hersenontwikkeling van foetus tot volwassene | Marcia Goddard | 9789021575391 | € 18,99 | 12 mei 2020 | Kosmos UItgever
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen