Kapel plein Zwanenberg in Oss wordt ingang Bernhoven en Maashorst Oogkliniek

Vanaf woensdag 26 augustus wordt de zij-ingang van de voormalige kapel bij gezondheidscentrum Plein Zwanenberg in Oss de nieuwe entree voor de polikliniek van Bernhoven (inclusief bloedafname) als ook voor de Maashorst Oogkliniek.

Niet meer in de rij

De patiënten voor Bernhoven, bloedprikken of oogheelkunde hoeven niet meer in de rij te staan voor de officiële ingang van plein Zwanenberg.

In de kapel vindt de gezondheidscontrole, de zogenoemde triage plaats, die blijft nodig vanwege corona. Ook blijft de 1,5 meter afstand zoveel mogelijk gehandhaafd, tenzij de zorgsituatie om nabijheid van de zorgverlener vraagt.

Bernhoven wil met deze nieuwe eigen ingang de wachtrij beter reguleren. Zeker wanneer ook op de polikliniek in Oss weer meer spreekuren gaan plaatsvinden. In de kapel is meer ruimte om comfortabeler te wachten indien nodig. Bovendien hoopt Bernhoven dat de doorstroom naar de poliklinieken en bloedafname wat vlotter verloopt.

Wie dus vanaf 26 augustus naar Plein Zwanenberg komt voor een afspraak in Bernhoven of de oogkliniek wordt voortaan doorverwezen naar de ingang van de kapel.

Bron: Bernhoven