Argo Advies, BlijWerkt en de Arbodienst per 1 november officieel verder als De Arbodienst

Per 1 november gaan de arbodienstverleners Argo Advies, Blijwerkt en de Arbodienst officieel verder onder de naam ‘De Arbodienst’. Deze naam onderstreept het doel zich in de markt te positioneren als de arbodienstverlener met een moderne en eigenzinnige kijk op verzuim en vitaliteit. In januari 2020 maakten deze arbodienstverleners al bekend te gaan samenwerken, maar per 1 november is deze samenwerking dus verder geïntensiveerd door vanuit één naam te opereren.

Lars Vissers, Algemeen directeur De Arbodienst: ‘De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt om de samenwerking tussen de drie arbodienstverleners goed vorm te geven. Dit heeft geleid tot een complementair dienstenpakket en een deling van kennis en capaciteit, daar zijn wij trots op. Samen met onze klanten creëren wij een fundament waarbij anders denken, lef hebben, continue innoveren en veranderen de basis is. Een integrale aanpak en een persoonlijke en prikkelende benadering staat hierbij centraal. We houden een spiegel voor en stimuleren organisaties en medewerkers naar zichzelf te kijken, te reflecteren en stappen te zetten. Stappen naar meer werkplezier en bevlogenheid, minder verzuim en een hogere duurzame arbeidsproductiviteit’. De eigenzinnige en moderne kijk en manier van werken van De Arbodienst op verzuim, leidt tot een vooruitstrevend en zeer effectief verzuim- en gezondheidsbeleid in organisaties.

Eric Peperkamp, Medisch directeur De Arbodienst: ‘Iedere organisatie wil dat medewerkers duurzaam inzetbaar zijn en blijven. En medewerkers zo goed mogelijk bijstaan als zij toch in het verzuim terecht komen. Wij ondersteunen daarin als partner en kijken naar duurzame inzetbaarheid vanuit het perspectief van leiderschap en cultuur in organisaties, versterkt door een kwalitatief professionele medische basis.’

De Arbodienst koppelt een vast inzetbaarheidsteam aan haar klanten dat zowel de werkgever adviseert als de sociaal medische begeleiding vorm geeft. Dit team van verschillende specialisten werkt nauw samen om klanten optimaal te ondersteunen. Dit organiseren we door coaching on the job en gerichte interventies en aanvullende programma’s, al dan niet binnen een van andere de labels van paraDIGMA groep.’

Over paraDIGMA groep

In 2003 startte Rudo Vissers, bestuurder en CEO van paraDIGMA groep, met Argo Advies. Dit groeide uit tot verschillende labels, waar paraDIGMA groep uit is ontstaan. paraDIGMA groep is een innovatieve en trendsettende groep van samenwerkende bedrijven met expertise op alle deelgebieden van Duurzame Inzetbaarheid. Van oplossingen voor verzuim, vitaliteitsbeleid of strategisch personeelsbeleid tot re-integratievraagstukken, psychische- of fysieke begeleiding en opleiding en ontwikkeling. Kijk voor meer informatie op www.dearbodienst.nl of www.paradigma.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen