De 2500ste bevalling in het Ikazia Ziekenhuis

0
798

In twee maanden tijd vijfhonderd bevallingen! Met de geboorte van baby Loa komt het totaal aantal bevallingen van dit jaar in het Rotterdamse Ikazia Ziekenhuis op vijfentwintighonderd. In dit tempo lijkt het erop dat 2020, wat betreft bevallingen, een recordjaar voor Ikazia wordt.

Op zondag 8 november om 17.57 uur beviel mevrouw Van der Mooren van haar eerste kindje in het Moeder en Kind Centrum van het Ikazia Ziekenhuis. Traditiegetrouw verblijdde de heer Kievit, Algemeen Directeur, de kersverse ouders met een bos bloemen, een knuffel en een kinderstoeltje.

Zaterdag werd mevrouw Van der Mooren ingeleid en zondag, aan het begin van de avond, kwam wondertje Loa ter wereld. “Alles ging goed. Het was pittig maar we zijn heel erg gelukkig.”

Recent verhuisd vanuit Rotterdam naar Puttershoek hebben de heer en mevrouw Van der Mooren bewust gekozen voor Ikazia. “Ikazia staat goed aangeschreven. Iedereen hier is heel aardig en ze helpen je snel als je ergens hulp bij nodig hebt.”

Over het Moeder en Kind Centrum

Binnen het Moeder en Kind Centrum van Ikazia staat het gezin centraal. De geboorte- en kraamsuites geven een gevoel van thuis. Daarbij hebben de kersverse ouders de zekerheid van medische zorg vlakbij. Na de geboorte blijven ze op een eigen kamer om zo veel mogelijk tijd samen door te brengen.

Bron: Ikazia

Vorig artikelVakbond FNV wil één cao voor de hele zorgsector
Volgend artikelCareyn organiseert griepvaccinatie voor medewerkers via bustour
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.