CIZ Versnelt wint Good Practice Award 2020

0
710

De jury van de Rijksbrede Benchmark Groep heeft bekend gemaakt dat het CIZ met CIZ Versnelt de Good Practice Award heeft gewonnen. Het CIZ kreeg de meeste stemmen van het publiek en ook bij de jury kwamen het CIZ als winnaar naar voren.

De jury had tijdens de live-uitzending lovende woorden voor de aanpak en mooie resultaten die “CIZ Versnelt: boekt. De jury noemde CIZ Versnelt van directe toegevoegde waarde voor de cliënt. De versnelling is volgens de jury een inspirerend en direct toepasbaar voorbeeld voor andere organisaties. zij hebben intussen ook bewezen dat ze deze versnelling duurzaam kunnen realiseren. Ook werd de goede samenwerking intern, maar ook met het ministerie en de ketenpartners genoemd.

Meer informatie over de award is te lezen op de website van de Rijksbrede Benchmark Groep.

Vorig artikelPostmortem Diagnostiek, Adviesrapport (2020)
Volgend artikelMateriaaltechnologie in de strijd tegen antibioticaresistentie
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.