Update coronavirus 4 februari Vaste Kamercommissie VWS

4 februari 2021 09:00 – 10:30 uur Commissie: Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De ontwikkelingen rond het nieuwe coronavirus (COVID-19) staan bovenaan de agenda van de commissie VWS. Er zijn in de Tweede Kamer al verschillende technische briefings en rondetafelgesprekken geweest over dit onderwerp. Ook is organisaties gevraagd te beschrijven welke gevolgen zij ondervinden van de maatregelen rondom het coronavirus. Dit helpt Kamerleden om zich goed voor te bereiden op een debat. Vandaag aan bod de technische briefing over ontwikkelingen coronavirus – donderdag 4 februari 2021. Bekijk hier live de briefing

Presentaties

Presentatie de heer Jaap van Dissel (directeur van het Centrum voor Infectieziektebestrijding van het RIVM)

Presentatie de heer Jaap van Delden (programmadirecteur vaccinatie COVID-19 bij het RIVM)


Convocatie commissieactiviteit Download Convocatie technische briefing Update coronavirus d.d. 4 februari 2021, 09.00 tot 10.30 uur Bijlage

Agendapunten

1 Blok I (09.00 tot 10.30 uur)

Openen/sluitenDetails

1) De heer Jaap van Delden (programmadirecteur vaccinatie COVID-19 bij het RIVM);
2) De heer Jaap van Dissel (directeur van het Centrum voor Infectieziektebestrijding van het RIVM).

Bron: Tweede Kamer

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen