Drive-thru: bloed laten prikken vanuit je eigen auto. Vanaf 1 maart bij Star-shl in Zeeland

Maandag 1 maart start Star-shl in ’s Gravenpolder met een pilot voor een drive-thru bloedafname. Star-shl speelt met deze nieuwe dienst in op zowel de behoefte aan gevoel van veiligheid (vanuit je eigen auto) en het gemak van een drive-thru. De pilot is in samenwerking met de huisartsen Zorg op Zak tot stand gekomen en loopt t/m 9 april.

Verplaatsbare dienstverlening

Mensen die in Zeeland bloed moeten laten prikken, krijgen vanaf 1 maart de mogelijkheid dit te laten doen vanuit hun eigen auto. Madelein Leegwater, sectordirecteur Markt & Relaties: “Sinds de komst van corona, zien we een groep mensen die minder makkelijk naar een prikpost komen. Tegelijkertijd zien we een ontwikkeling dat ‘verplaatsbare dienstverlening’, zoals ook een teststraat is, steeds meer ingeburgerd raakt.”

Veilig & snel

Star-shl speelt in op zowel de behoefte aan gevoel van veiligheid (vanuit je eigen auto) en het gemak van een drive-thru in de nieuwe dienst. De drive-thru bloedafname: bloed laten prikken vanuit je eigen auto; veilig & snel. Patiënten maken hiervoor een afspraak via star-shl.nl, zodat iedereen rustig op tijd geholpen wordt. De pilot start 1 maart en loopt t/m 9 april.

Service richting patiënt

De patiënt verandert qua behoeftes en Star-shl beweegt hier in mee. Zo proberen wij onze service richting de patiënt te vergroten.

Locatie:

De drive-thru bloedafname bevindt zich op de volgende locatie:
Baarlandsezandweg 1, 4431 NJ ’s Gravenpolder.
De openingstijden:
Ma t/m vrijdag van 7.00 – 8.00 uur en van 12.00 – 14.00 uur.
Dit is dezelfde locatie als de CoronaTestZeeland, deze coronateststraat is open van 8.30-12.00 uur. https://www.coronatestzeeland.nl/

Rondom de locatie staan bewegwijzeringsborden zodat patiënten makkelijk de weg kunnen vinden.

Kijk op star-shl.nl voor meer informatie.

Bron: Star-SHL

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen