#Vraaggewoon: 300 therapeuten en coaches gaan zich belangeloos inzetten voor de jongeren

0
1110

#Vraaggewoon
Meer dan 300 therapeuten en coaches gaan zich belangeloos inzetten voor de jongeren.
Als jij hulp wilt? Vraag gewoon. Dat kan op vraaggewoon.nl. Daar is een therapeut die met je wilt spreken en je kan helpen.
En jij bent niet gek. Dit is een gekke tijd. En die tijd waarin we nu leven kan je gek maken en daar kunnen zij jou bij helpen. Veel mensen hebben hier last van, maar als je jong bent komt het extra hard aan. Dat snappen zij heel goed. Vraag gewoon hulp. Anoniem, gratis en het kan net genoeg zijn om hier goed doorheen te komen.
Deel dit bericht alsjeblieft zoveel mogelijk. Als je het op social media zet gebruik dan #vraaggewoon en de website www.vraaggewoon.nl
Nogmaals ze doen dit belangeloos omdat hun hart breekt als ze naar de jeugd kijken.
Dank je wel.

Vorig artikelOp afstand je baby in de gaten houden met thuismonitoring
Volgend artikelGerald de Haan nieuwe Directeur Research bij Sanquin
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.