Help, ik val niet af!

Fix je hormoonbalans en verlies gewicht

Help, ik val niet af! Hoeveel vrouwen roepen dit niet? Vivian Reijs komt je met haar nieuwe boek te hulp. Want 54 procent van alle vrouwen in Nederland volgt een dieet, maar 90 procent slaagt er niet in blijvend af te vallen… sterker nog, 30 procent weegt na een tijdje zelfs meer dan voor ze met het dieet begon! Met de Viv-methode gaat afvallen je wél lukken.

In haar nieuwe boek legt Vivian je op een duidelijke en heldere manier uit hoe je hormonen invloed hebben op je gewicht, huid, ogen, energie en humeur. Deze kennis vult ze aan met gezondere en lekkere recepten om je het goede spoor op te zetten. 

Vivian Reijs: “Mijn doel is dat er straks een vitale, gezonde vrouw voor de spiegel staat met een grote lach op haar gezicht. Een vrouw die zich beter voelt dan ooit. Van buiten, maar vooral van binnen.”

Help, ik val niet af! is de opvolger van Bestseller ‘Herstel je hormonen in 10 stappen’.

Over Vivian Reijs

Vivian Reijs is tv-presentatrice, hormoontherapeut, orthomoleculair voedingscoach en motivatiespreker. Dagelijks helpt ze mensen in hun zoektocht naar een vitale lifestyle, happy mind en healthy kids via haar platform Viv Online. Help, ik val niet af! | Fix je hormoonbalans en verlies gewicht | Vivian Reijs | 9789021579955 | € 25,99 | 20 april 2021

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen