Bestseller voor lezers van de Alchemist

Array

Het bos, vier vragen, het leven en ik | een vriendschap die alles veranderde | Tessa Randau | 9789021579511 |€18,50 | 20 april 2021

Een jonge vrouw ziet het niet meer zitten en vlucht het bos in. Ze wil ontsnappen aan haar leven – aan haar veeleisende baan maar ook aan de drukte van haar gezin. Ze begrijpt haar eigen gevoelens niet, want ze heeft toch alles waar ze van droomde? Dan ontmoet ze een oudere vrouw die haar vier vragen stelt. Er ontstaat een bijzondere vriendschap en ze ziet haar leven veranderen. Dit boek inspireert je om te ontdekken wat écht belangrijk voor je is, met meer rust en geluk tot gevolg.

Over de auteur

Tessa Randau had een uitdagende baan bij een damesblad. Toen het tijd werd voor een carrièrestap besefte ze dat ze haar prioriteiten moest heroverwegen. Ze gooide het roer om en koos voor meer ruimte in haar persoonlijke omgeving.

Bron: Kosmos

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen