Raad van toezicht UMCG verwelkomt Harry Brouwer als lid

Array

Harry Brouwer treedt per 1 april aanstaande toe tot de raad van toezicht van het UMCG. Hij is door de minister van OCW benoemd voor een periode van vier jaar.

Van grote waarde

Brouwer werkte 38 jaar voor Unilever, waarvan de afgelopen zes jaar als CEO van Unilever Food Solutions. Unilever Food Solutions is de wereldwijde organisatie die voedingsoplossingen biedt aan grote en kleine bedrijven, van zelfstandige restaurants tot hotelketens en cateringbedrijven, in 77 landen. ‘Met zijn ruime kennis en ervaring op het gebied strategieontwikkeling, digitalisering, verduurzaming en cultuurverandering zal hij van grote waarde zijn voor de raad van toezicht van het UMCG’, zegt Andrée van Es, voorzitter van de raad van toezicht van het UMCG. ‘Wij kijken er naar uit om met hem samen te werken.’

Harry Brouwer vervangt Bart Voet in de raad van toezicht, wiens tweede termijn afliep. Naast voorzitter Andrée van Es en Harry Brouwer bestaat de raad van toezicht van het UMCG uit Jan Bos (vicevoorzitter), Margrethe Jonkman en Bob Löwenberg.

Bron: UMCG

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen