Benoeming voorzitter Raad van Bestuur Revant

0
312

De Raad van Toezicht van Revant heeft mevrouw L. van der Dussen benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van Revant medisch specialistische revalidatie. De benoeming gaat in per 1 juli 2021. Mevrouw L. van der Dussen is sinds 1 juni 2019 lid van de Raad van Bestuur van Revant.

Er wordt een nieuwe bestuurder (lid Raad van Bestuur) aangetrokken. De Raad van Toezicht heeft er vertrouwen in dat mevrouw Van der Dussen met haar ervaring daadkrachtig leiding zal geven aan de organisatie en feliciteert haar van harte met haar benoeming.

Revant medisch specialistische revalidatie

Revant is hét expertisecentrum voor medisch specialistische revalidatie in West-Brabant en Zeeland. Samen met de revalidant werken wij professioneel, interdisciplinair en met toewijding aan eigen regie en zelfstandigheid. Revant biedt medisch specialistische revalidatie op basis van professionele standaards. Medisch specialisten en behandelaars houden kennis en ontwikkelingen in revalidatiegeneeskunde bij, initiëren/nemen deel aan wetenschappelijk onderzoek en passen wetenschappelijk bewezen uitkomsten toe in de revalidatie voor volwassenen en kinderen.

Bron: Revant medisch specialistische revalidatie

Vorig artikelDeloitte neemt Iperion Life Sciences Consultancy over
Volgend artikelRuzie in de relatie
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.