Star-shl verlengt veelbelovende pilot ‘bloedprikken in de avond’

0
535

Onder het motto ‘geen stress, wij zijn langer open’ startte begin april Star-shl een pilot waar patiënten bij vier locaties in de regio Zeeland tot in de vroege avond terecht kunnen om bloed te laten prikken. De eerste resultaten zien er veelbelovend uit, waardoor besloten is de pilot te verlengen t/m 30 juni a.s.

Geen stress

Werken, kinderen, sport en ook nog bloedprikken? Als je in Zeeland woont, heb je geluk, want sinds kort is het mogelijk om ook tot de vroege avond bloed af te laten nemen bij Star-shl. De pilot is in samenwerking met de huisartsen in de regio tot stand gekomen. Zo bouwen we samen aan betere zorg.

Locaties

Elke dinsdag en donderdag zijn de volgende locaties langer geopend:

  • Zierikzee Medisch Centrum Borrendamme
  • Goes Medisch Centrum Goes
  • ’s Heer Arendskerke Huisartsenpraktijk De Drieweg
  • Lewedorp Huisartsenpraktijk Westerschenge

Service richting patiënt

Star-shl speelt met deze verruimde openingstijden in op werkende gezinnen die niet altijd overdag tijd hebben om bloed te laten prikken. Patiënten maken hiervoor een afspraak via star-shl.nl, zodat iedereen veilig en op tijd geholpen wordt.

Met deze verruiming hopen wij onze service richting de patiënt nog verder te verbeteren. De evaluatie van de pilot gaat uitwijzen of we deze vorm van dienstverlening structureel op meerdere plekken in gaan zetten.

Bron: Star-shl

Vorig artikelCoronapandemie heeft invloed op ervaren kwaliteit van leven
Volgend artikelEerste boek over de échte makers van Het Vaccin is nu verschenen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.