Bewoners Saxenburgh genieten van kleurrijk theaterspektakel op stelten

0
392

“Kiek toch, machtig mooi”. “Knap dat ze zo kunnen dansen op die stelten”. “Wat een prachtige kleuren”. De bewonderende kreten waren niet van de lucht. Bewoners van de Saxenburgh woonzorgcentra ’t Vlierhuis, Oldenhaghen en Nijenhaghen in Ommen genoten dinsdag jl. met volle teugen van het kleurrijke stelten- en straattheater van SamShine.

De coördinatoren van de wijksteunpunten van de drie Saxenburgh ouderenzorglocaties in Ommen hebben de handen ineengeslagen om de bewoners een onvergetelijke middag te bezorgen. Mede dankzij de extra gelden vanuit Waardigheid en Trots konden zij een optreden laten verzorgen door het professionele Samshine Theatre. De bewoners genoten met volle teugen van een kleurrijke en betoverende act ‘Paradijsvogels’, opgevoerd door steltenartiesten in de tuinen van ’t Vlierhuis, Oldenhaghen en Nijenhaghen.

Zij werden meegevoerd in een wereld waarin dans, muziek, beweging en fantasie samenkomen.

“Dat ik dit mag meemaken”, verzuchtte een bewoner. Wijksteunpuntcoördinator Renate Brunsman: “Wij hopen dat Saxenburgh de bewoners een unieke beleving heeft bezorgd en dat wij een beetje kleur hebben gebracht in hun leven, na een intense periode.”

Meer weten over wonen met zorg bij Saxenburgh? Neem contact op met ons bureau Zorgcontact. https://www.saxenburgh.nl/algemeen/316/zorgcontact

Vorig artikelHet boek De witte muur
Volgend artikelOnline shopper onderschat risico’s pijnstillers
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.