50+ empowerment: de tijd van je leven!

Array

Een energiek en stijlvol leven na je vijftigste

Iedereen moet het weten: vrouwen hebben geen houdbaarheidsdatum. Dat is het levensmotto van internationaal topmodel en grey hair influencer Petra van Bremen. Zij is het levende bewijs dat je als 50+’er het leven kunt leiden waar je altijd van hebt gedroomd. Het boek De tijd van je leven inspireert en geeft tips voor een gelukkig, energiek en stijlvol tweede helft van je leven. Iedereen kan zijn dromen najagen, óók, nee juíst, na je vijftigste.

Het begint met de juiste mindset: de innerlijke instelling dat je je leeftijd accepteert en tegelijkertijd zorgt dat je fit, energiek en vitaal blijft. Body en mind gaan hand in hand. Petra gelooft heilig in natuurlijk schoonheid en het omarmen van ouder worden. Het leven wordt namelijk alleen maar leuker en beter. Nieuwe ervaringen, avonturen en levenslessen. Petra is een boegbeeld voor 50+ empowerment. Dit boek hoopt je te inspireren om een vervuld en gelukkiger leven te leiden als vijftiger, zestiger, zeventiger… of zelfs als honderdjarige!



Over de auteurs


Petra van Bremen is 62 jaar, internationaal topmodel en grey hair influencer.
Helene van Santen is hoofdredacteur van Margriet, journalist en winnaar Mercur hoofdredacteur 2020. Voor dit boek tekent zij het inspirerende verhaal van Petra en interviewt zij een aantal experts op het gebied van psychologie, beweging, voeding, mode en beauty.

De tijd van je leven | Energiek en stijlvol leven na je 50ste | Auteurs: Petra van Bremen en Helene van Santen | ISBN: 9789021588483 | Prijs: €21,99 | Verschijnt op 5 oktober 2021

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen