Met spoed beschikbaar genomineerd voor Computable Awards 2021

0
93

Het programma ‘Met spoed beschikbaar’ is door het online platform Computable genomineerd voor de Computable Awards 2021, in de categorie Partnerproject. Samen met VZVZ verzorgt Nictiz de programma-organisatie van Met spoed beschikbaar, dat voor versnelling zorgt in het realiseren van digitale gegevensuitwisseling in de acute zorgketen. We zijn dan ook trots op deze nominatie!

Succesvolste ICT-samenwerking

De redactie van Computable heeft in de redactionele categorie Partnerproject tien genomineerden aangewezen voor succesvolste ICT-samenwerking. Tot en met 10 oktober 2021 mag iedereen zijn stem uitbrengen.

Stemmen kan op de website van Computable.

Over het programma Met spoed beschikbaar

Met spoed beschikbaar helpt zorgverleners in de spoedzorg om relevante medische gegevens en de informatie over de acute situatie van een patiënt in te kunnen zien en uit te wisselen. Dit leidt tot:

  • Betere gezondheidsuitkomsten voor de patiënt
  • Efficiënter en sneller (keten)zorgproces (minder administratie)
  • Meer werkplezier voor zorgverleners
  • Kwaliteitsverbetering van het zorgproces

Met spoed beschikbaar doen we samen met:

Ambulancezorg Nederland, Beroepsvereniging Triagisten Nederland, Federatie Medisch Specialisten, InEen, Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV), Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Nictiz, NFU – Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra, Nederlands Huisartsen Genootschap, NVSHA (Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulpartsen), NVSHV SEH, Dutch Hospital Association, Patiëntenfederatie Nederland, Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland, VZVZ, Zorgverzekeraars Nederland

Bekijk wat Met spoed beschikbaar doet in deze video

De video geeft uitleg over de aanleiding en doelstellingen van het programma Met spoed beschikbaar.

Vorig artikelBedragen minimumloon 2021
Volgend artikelVieCuri Venlo opent woensdag de deuren weer voor zijn patiënten
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.