Patiëntenportaal mijnAnna nu ook beschikbaar als app

mijnAnna, het patiëntenportaal van het St. Anna Ziekenhuis, is nu ook beschikbaar als app! Dat betekent dat mijnAnna niet alleen via de website www.mijnanna.nl te benaderen is, maar ook via een handige app op uw telefoon of tablet.  De mijnAnna app is te downloaden via de Google Play Store en Apple App Store.

Na het downloaden van de app, dient de gebruiker eenmalig een koppeling te maken met het dossier op mijnanna.nl. Daarna is de app met een pincode te ontgrendelen en te gebruiken.

Medische informatie

Als patiënt kunt u in de app, net zoals in het portaal op mijnanna.nl,  uw medische informatie raadplegen en geplande afspraken inzien.

Nieuw in de app is de routeplanner, waarmee u binnen het ziekenhuis elke gewenste route kunt volgen vanaf uw smartphone. U kiest zelf het begin en eindpunt en aan de hand van foto’s laat de mijnAnna app de route zien.

Net als het online portaal is ook de app de komende jaren in ontwikkeling en kent deze in de toekomst nieuwe, aanvullende mogelijkheden.

Bron: St Anna

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen