Uit je dip met deze baanbrekende methode uit Denemarken

Uit je dip met deze baanbrekende methode uit Denemarken

De oorzaak van neerslachtigheid en depressie is vaak te veel denken. We analyseren eindeloos wat we hebben gezegd en gedaan en over de beslissingen die we moeten nemen. Maar het werkt niet.

In dit boek vind je een radicale strategie om de controle over je denkprocessen terug te krijgen en je weer goed te voelen. Leef meer, denk minder leidt je naar een beter leven door het beheersen van de aandacht die je aan je gedachten besteedt. In Denemarken wordt metacognitieve therapie inmiddels massaal omarmd.

Dr. Pia Callesen is gespecialiseerd in metacognitieve therapie. Haar boek hierover is een ongelooflijke bestseller in Denemarken en de rechten zijn wereldwijd verkocht.

Leef meer, denk minder | Grip op je gedachten voor een zorgelozer leven | Pia Callesen | 9789021583839 | € 20,99 | verschijnt op 13 juli 2021
Bekijk hier het inkijkexemplaar!

Bron: Kosmos

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen