De beste wensen voor 2022

Wij wensen u een voorspoedig 2022 in gezondheid en met heel veel plezier en geluk!

De meerderheid van de Nederlanders gelooft in goede voornemens aan het begin van het jaar. Een goed voornemen helpt om jezelf uit te dagen daadwerkelijk te veranderen.

Nederlander wil meer bewegen en betere gezondheid
Maar liefst 45% van de mensen heeft aan het begin van 2022 goede voornemens. In 42% van de gevallen betreft dit een voornemen ter verbetering van de eigen gezondheid (meer bewegen, afvallen, gezonder eten etc.) Meer dan een kwart van de Nederlanders heeft een goed voornemen dat betrekking had op de eigen persoon. Zaken als persoonlijke ontwikkeling, zelfacceptatie en meer tijd voor jezelf maken, speelden hierin een belangrijke rol. We voelen ons massaal geroepen meer te bewegen en af te vallen. Een kleiner deel van de Nederlanders heeft een goed voornemen t.a.v. zijn financiën.

Gebrek aan doorzettingsvermogen
Meer dan de helft van de mensen hebben werk gemaakt van de goede voornemens afgelopen jaar en zijn hier redelijk tevreden over. De andere helft ontbrak aan doorzettingsvermogen of er waren onverwachte gebeurtenissen waar het falen aan te weiden was.

Links: http://www.valuewait.com

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen