Ex- psychiatrisch patiënt keert terug in het theater

Array

De Heemskerkse zangeres Patricia Goduto, ex- psychiatrisch patient keert terug in het theater om haar droom na te jagen.
Nu staat zij met het autobiogafische muziektheater Code Rood op de planken.
Een positief verhaal in een tijd waar de Ggz onder grote financiële druk staat? Miljoenenverlies Ggz-instellingen

Zij leefde haar droom


De Heemskerkse Patricia Goduto begint in het jaar 2000 haar carrière als zangeres binnen Stage Entertainment. 
Zij staat in de grote theaters van Nederland en leefde haar droom.



Haar wereld stort volledig in


Ze wordt psychisch ernstig ziek en zit maar liefst acht jaar gesloten binnen de psychiatrie. In deze tijd maakt Jessica Villerius de documentaire DIS is Patricia over haar. Patricia weet te herstellen ondanks dat artsen haar ”ongeneeslijk ziek” verklaarde.
Nu verweeft zij haar indringende ervaring en rake boodschap in autobiografisch muziektheater om haar publiek te inspireren en taboes te doorbreken. 


Speeldata Code Rood:

  • 22 april Oostzaan Theater de Kunstgreep
  • 13 mei De Rijp De Groene Zwaan
  • 26 mei Heiloo Willibrodus Draait door
  • 4 juni Leidschendam het Veur Theater
  • 16 juli Castricum theater Koningsdyn 
  • 13 augustus Castricum theater Koningsduyn

Bron: Stichting Patricia Goduto

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen