Voeding staat centraal bij voorlichting stomadrager

Hoe ga je om met voeding, als je drager van een stoma bent? Woensdag 8 juni van 10.00 – 12.00 uur organiseren de stomaverpleegkundigen van Saxenburgh weer een koffieochtend voor stomadragers, partners en belangstellenden. Zij doen dit in samenwerking met de Nederlandse Stomavereniging en deskundigen van de leverancier van stomahulpmiddelen. De bijeenkomst vindt plaats in het Vechtgenotenhuis in Ommen, Beerzerweg 5d. Deelname is gratis.

Het thema voeding staat centraal. De leverancier verzorgt een presentatie en de Nederlandse Stomaverenging vertelt over wat de vereniging voor stomadragers kan betekenen. De stomaverpleegkundigen van Saxenburgh geven adviezen en beantwoorden alle stoma-inhoudelijke vragen.

Het belooft een interessante en informatieve bijeenkomst te worden. Daarnaast is de koffieochtend vooral ook een gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen met lotgenoten in een ongedwongen sfeer.

Geïnteresseerd? Aanmelden kan tot 6 juni via [email protected] (onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer) of via het gratis telefoonnummer (0800) 022 44 44.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen