Boek “Overprikkeld brein” binnen op nr.1 van de bestseller 60″

Array

Het vorige week verschenen nieuwe boek van Brain Balance expert Charlotte Labee komt direct binnen op de eerste plek van de bestverkochte boeken.


Over het boek


Overprikkeld en gestresst, dat zijn we in onze maatschappij maar al te vaak. En dat is ook niet zo gek: de snelheid waarmee de wereld in de afgelopen 30 jaar is veranderd, ligt namelijk vele malen hogere dan de evolutie van je brein kan bijhouden.



In 10 stappen naar een brein in rust en balans


Charlotte helpt je om symptomen van overprikkeling te herkennen en geeft concrete handvatten om je brein en leven weer in balans te krijgen. Ze laat zien hoe je door aan de slag te gaan met voeding, beweging, ontspanning en verbinding binnen 10 weken meer rust ervaart en je energie terugkrijgt. Met:

  • Inzichtelijke informatie over je brein en wat je nodig hebt
  • Belangrijke en bruikbare theorie over overprikkeling
  • 10-wekenplan om alle kennis toe te passen
  • Aanvullende opdrachten voor je brein via haar platform

Brain Balance expert Charlotte Labee
Charlotte Labee is oprichter van het succesvolle herseninspiratie- en kennisplatform yourbrainbalance.com. Charlotte helpt al meer dan 100.000 mensen hun doel te bereiken met haar boeken, theatertournee, coaching en lifestyleadviezen, trainingen en opleidingen, social media, masterclasses, supplementen en de door haar opgerichte Stichting Brain Balance.


‘Stress is niet alleen iets van ons hoofd, maar van heel ons lichaam. Charlotte geeft je op een heel heldere en waardevolle manier mee aan welke knoppen je kunt draaien om invloed uit te oefenen je brein, je lijf en daarmee ook je leven.’
– Dokter Juriaan Galavazi, arts, coach en auteur

Overprikkeld brein | Weer rust en balans in 10 weken | Charlotte Labee | 9789043924887 | €22,99 | 28 juni 2022 Vraag hier een recensie-exemplaar aan!
Of bekijk hier het inkijkexemplaar
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen