Bestuurswissel bij Saxenburgh op handen

Mariska de Groot en Hans Gellekink gaan per 15 oktober aan de slag als nieuwe Raad van Bestuur Saxenburgh. Aanleiding tot deze bestuurswissel is het aankomend pensioen van de huidige bestuursvoorzitter Wouter van der Kam. Per die datum treedt ook Bas van der Velde als interim bestuurder terug.

Mariska de Groot wordt de nieuwe voorzitter Raad van Bestuur en Hans Gellekink wordt lid Raad van Bestuur met een bedrijfsmatige focus. Een stevig duo met een sterke regionale achtergrond gericht op samenwerking, passend bij de ingezette koers van Saxenburgh. “Met dit complementaire duo hebben we als Saxenburgh een stevige, nieuwe Raad van Bestuur. Beiden hebben een brede ervaring in de zorgsector en een regionale achtergrond. Dit sluit aan bij de visie van Saxenburgh als brede zorgorganisatie met de focus op (regionale) samenwerking en persoonsgerichte zorg.’’ Bert van Boggelen, voorzitter Raad van Toezicht Saxenburgh

Bron: Saxenburgh

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Geef een antwoord

Recente artikelen